Joki

Hallo, Ik ben Joki Beerendonk 54 jaar en verliefd op Martin. Met de man van mijn dromen leef ik al 20 jaar samen. We hebben een zoon Vince van 14 jaar en apart van elkaar zoon Mike 28 jaar en dochter Lisanne van 24 jaar.

We wonen in bruisend Amsterdam, alwaar Martin Tram 17 bestuurt en ik werkzaam ben ZZPer in de entertainment en aan het hoofd sta van Stichting Leef, voor je het vergeet!

Ik ben een spontane lieverd, die vol humor zit en ik vind het geweldig om tussen en met de mensen te zijn. Ik ben recht door zee, maar nooit ten koste van. Ik ben een romanticus met een vleugje nuchterheid. Ik houd van dansen, zingen en gek doen, maar kan ook heel goed een serieuze rode draad vasthouden tijdens de vele optredens die ik per jaar verzorg en dus ook tijdens de ceremonie. Ik houd enorm van gezellige feestjes met mijn naasten, lekkere hapjes en natuurlijk een goed glas wijn. Ik ben stapelgek op kinderen en wil elke dag de liefde en het leven vieren.

Mensen trouwen: Weet je het past zo bij me: Ik ben een echt mensenmens en heb door de jaren heen een gezonde dosis mensenkennis opgebouwd. Ik vind het heerlijk om gesprekken te voeren, daardoor mensen beter te leren kennen en er achter te komen wat hun beweegt. Ik heb door mijn werk in de entertainment veel ervaring met het schrijven van persoonlijke toespraken en heb al vele mensen in het zonnetje gezet door ze toe te spreken of voor ze te zingen in het openbaar.

Wil je een ceremonie die net even anders is? Stuur me dan een mailtje via info@joki.nl en laten we in een geheel vrijblijvend gesprek kijken of de klik er is!